Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2019 in lifestyle by Sheila93 (240 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Aug 9, 2019 in lifestyle by cadysport (4,360 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Kopen Nike Lebron

0 votes

Met de vierde juli nog maar een paar dagen verwijderd, zal de Kopen Nike Lebron salueren naar de verjaardag van Amerika wanneer deze volgende maand uitkomt. Met een strakke combinatie van wit, metallic goud en middernacht marineblauw, heeft het lage silhouet een schoon gebreid bovenwerk met marineblauwe suède overlays op de tong en hiel met logo, gevolgd door meer marine gebruikt voor de voering en tussenzool. Het Olympische thema is duidelijk zichtbaar met metallic goud dat is aangebracht op de merkgedeelten, terwijl verborgen Amerikaanse vlaggen te vinden zijn op de binnenste hiellipjes aan de achterkant. Ten slotte maakt een buitenzool van gomrubber met rode branding de stijl af.

Posted Image

Midden eind april is de koorts rond de NBA meestal een recordhoogte. De eerste ronde van de Playoffs zou zijn begonnen, en hoepelfans zouden zijn behandeld met een blik op veel nieuw schoeisel, aangezien veel speciale edities, kleurstellingen en zelfs nieuwe modellen zoals de Zoom Freak 2 en KD 13 de schijnen. Voor King James stond de Nike Lebron te Koop ongetwijfeld aan de top van zijn rotatie, met deze aankomende zwart / rood / blauw / witte kleurstelling die simpelweg de "LeBron James" wordt genoemd en die waarschijnlijk wat schermtijd krijgt. Hoewel er inderdaad een sportief aspect aan de kleurstelling zit, lijkt de bovenlaag bedekt te zijn met een gestructureerd materiaal dat lijkt op roggenleer.

Als je een volgeling bent van de kenmerkende kicks van de King, zou je merken dat het vrij normaal is dat ze inspiratie halen uit throwback Swoosh-modellen, zoals we hebben gezien door zijn nieuwste Nike Lebron Online die klassiekers nabootst, zoals de Air Jordan 6. Infrarood ”en de Air Command Force. En voor de volgende act doet het opnieuw een beroep op deze op eerbetoon gerichte mentaliteit om een ​​iconisch basketbalsilhouet na te bootsen dat gepopulariseerd is door de grote Scottie Pippen - de Air Uptempo.

Het grootste deel van zijn teint is uitgevoerd in een krachtige 'University Red'-tint, en is gekoppeld aan grimmige zwarte accenten die in het gemarmerde Battleknit-bovenwerk en de hele keel zijn gewerveld, die doen denken aan een vergelijkbare Air Uptempo 95-colorway die vorig jaar retro was. Nike Lebron Schoenen Bovendien wordt het kentekensymbool dat gewoonlijk op de tongen van Air Uptempo 97 staat, op de juiste manier geërfd en bovenop de onderste keel geplaatst.

De geheel nieuwe Nike Lebron Heren/Dames maakte eerder deze week zijn debuut in het kleurrijke Thunder Grey-paar en nu wordt de nieuwste takedown-sneaker van King James tentoongesteld in een nieuwe smaak die Bron al zelf heeft gedragen. Deze colorway is geïnspireerd door het team dat LeBron nu naar huis noemt, aangezien een zwart, rond jacquard-textiel het bovenwerk bedekt, dat vervolgens wordt aangevuld met White, University Gold en Bright Violet om het Lakers-kleurenschema te voltooien. Twee banden aan de bovenkant, LeBron-logo op de middenvoet, Swoosh-logo's op de hiel, een split-gekleurde wit / gele tussenzool en een wit / zwarte rubberen buitenzoolkap van de sneaker.

www.putonschoenen.com

asked Apr 13 in lifestyle by syphre (220 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...