Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Dec 23, 2019 in bodily health by Glenda33 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Mar 30 in health by Prescoe25 (260 points)  
0 votes
0 answers
asked Nov 27, 2019 in hair by Donalson21 (300 points)  
0 votes
0 answers
asked Nov 27, 2019 in hair by Donalson21 (300 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Converse One Star Nederland

0 votesDe lente staat voor de deur, dus Converse verspilt geen tijd aan het laten vallen van hun Converse One Star Dames Spring 2018-collectie. Zoals hierboven weergegeven, kiezen deze nieuwe kleurstellingen van de Converse One Star voor Spring-vibe-afwerkingen bestaande uit een bovenwerk van ton sur suede gecombineerd met lederen hits op de uitgesneden ster. Tonale veters, witte gevulkaniseerde zool, branding op de zolen, witte stiksels en een andere kleur op de inlegzolen spelen ook een rol.

Hierboven vindt u wat momenteel bekend staat als het Converse One Star Heren Perforated Leather Pack. Deze speciale versies van het model hebben de One Star gekleed in tonale, matte leren bovenkant bedekt met geperforeerde hits. De schoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart of wit, allemaal zittend bovenop een witte gevulkaniseerde zool. Bijkomende kenmerken van de schoenen zijn onder meer de ster-branding op de zijpanelen, de gewatteerde kraag en de Ortholite-inlegzolen.

De Converse One Star Goedkoop wordt geleverd met een suède bovendeel in Airway Blue, Peach Pearl, Sulphur en Fuschia Glow. Elk van hen wordt geleverd met extra tonale veters om het uiterlijk van de schoen te veranderen. Bijkomende kenmerken van de schoen zijn de bloemstiksels rond het sterrenlogo op de zijpanelen, een geborduurd bijenlogo op de hiel, een gegraveerd Golf le Fleur-logo op de tong van de schoen en Golf le Fleur-kunst op de inlegzolen en buitenzool.

Converse geeft een nieuwe look aan de massa in de vorm van deze Converse One Star Nederland. Het model heeft een chukka-achtige constructie van suède met geruite voering. De schoenen hebben een minimaal merk en de enige echte converse keu die we krijgen is de ster op de hiel en de reliëf tong. Deze veter met vier oogjes is afgewerkt met een gevulkaniseerde rubberen buitenzool en zou het goed moeten doen in elke informele omgeving waar kaki's worden gedragen.

asked Jul 20 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...