Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 28, 2020 in bodily health by Nestore7 (420 points)  
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2020 in bodily health by Edwar87 (360 points)  
0 votes
0 answers
asked Jul 20, 2020 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Oct 26, 2019 in bodily health by Enrique7 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Oct 12, 2020 in bodily health by kerr3justin (160 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Vans SK8 Goedkoop

0 votes

image

Twee van de duurzame merken van de skateboardwereld komen samen in deze nieuwste Off the Wall-samenwerking. De Vans SK8 Dameso past het beroemde kruislogo van een van de langstlopende vrachtwagenmerken toe op de zijpanelen van de originele hoge skateschoen. De modelkeuze hier was waarschijnlijk geen toeval, aangezien de Sk8-Hi in hetzelfde jaar debuteerde als Independent voor het bedrijfsleven opende (hoewel ze het vorig jaar hadden laten vallen, zou het samenvallen met beide 35e verjaardagen).

Het blijkt dat er nog meer paren uit de Taka Hayashi x Vans Vault Spring 2014-collectie zijn dan aanvankelijk werd aangenomen. DeVans SK8 Heren van Mr. Hayashi voor de lente zijn plotseling verdubbeld in aantal bij de onthulling van deze apenprintparen. De twee die hier worden getoond, breken enigszins af van de native ogende patronen van de rest van de set met een meer cartoonachtige benadering van de graphics.

Na samen te werken met teamrijder Leila Hurst aan een capsulecollectie van schoenen en kleding, is Vans Surf weer terug op het samenwerkingspad terwijl ze de krachten bundelen met het OG Hawaiiaanse merk T&C Surf. De twee partijen komen samen voor een capsulecollectie bestaande uit co-branded schoenen en kleding, gecentreerd rond twee klassieke silhouetten: de Vans SK8 Goedkoop in zwart en de Vans Authentic in marineblauw.

Het gerucht ging voor het eerst dat het een verrassende samenwerking was met Virgil Abloh, maar de gedeconstrueerde inspanningen van Vans 'eigen ontwerpteam hebben zeker een welverdiende buzz opgeleverd van zowel modefanaten als sneakerheads. Gedeconstrueerd in zijn algehele uiterlijk introduceerde het pakket eerst een gefuseerde Vans SK8 Sale en een bijbehorende Slip-On, innoverend op alles wat het label tot nu toe heeft gedaan. Meestal een veterloze aangelegenheid, deze unieke combinatie van het meer casual silhouet met de ingewikkelde Old Skool zal opnieuw terugkeren in verschillende kleuropties.

asked Jul 20, 2020 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...