Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Jul 20 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Apr 26 in bodily health by Morgan36 (260 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Mar 20 in bodily health by Hamiltone17 (260 points)  
0 votes
0 answers
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas Nite Jogger Goedkoop

0 votes

image

Het merk Three Stripes heeft de Adidas Nite Jogger Dames uit 1976 een moderne uitstraling gegeven en brengt het model nu uit in een schoon en eenvoudig kleurenthema met een kleurencombinatie Footwear White, Crystal White en Core Black. Gemaakt van mesh en nylon ripstop aan de bovenkant terwijl suède op de overlays is aangebracht. Deze retro-geïnspireerde look wordt vervolgens aangevuld met een bijgewerkte White Boost-tussenzool en duidelijke accenten op de rubberen buitenzool.

Gedurende de maand april zal het merk Three Stripes een volledige reeks Adidas Nite Jogger Heren hebben, een model dat oorspronkelijk in de jaren 80 werd gelanceerd en is vernieuwd met moderne technologie.Een van de aankomende releases wordt geleverd met Light Grey aan de bovenkant terwijl Red hints zijn overal verspreid. Daarnaast hebben we mesh en nylon ripstop aan de bovenkant terwijl suède op de overlays terechtkomt. De look is afgewerkt met een White Boost-tussenzool.

April heeft een paar kleuropties van de Adidas Nite Jogger Nederland die bij de detailhandel aankomt en een daarvan komt in 'Core Black'. Zoals je kunt zien, is dit paar overal Core Black. Daarnaast zijn ze voorzien van mesh en nylon ripstop aan de bovenkant terwijl suède op de overlays terechtkomt. Daarnaast hebben we Black weer eens gebruikt, dit keer op de Boost tussenzool en rubberen buitenzool.

We kunnen verwachten dat er meer kleuropties van de Adidas Nite Jogger Goedkoop verschijnen om deze lente te lanceren en de volgende showcase met oranje accenten. Als je dichterbij komt, wordt het ook geleverd met verschillende grijstinten terwijl Orange pop toevoegt. Daarnaast zijn ze voorzien van mesh en nylon ripstop aan de bovenkant terwijl Suede op de overlays terechtkomt. De look is afgewerkt met een White Boost-tussenzool.

asked Jul 20 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...