Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Apr 25 in lifestyle by brawoed (1,040 points)  
0 votes
1 answer
asked Feb 29 in lifestyle by larguea (280 points)  
0 votes
0 answers
asked Feb 29 in lifestyle by larguea (280 points)  
0 votes
0 answers
asked Nov 23, 2019 in lifestyle by derdoor (240 points)  
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2019 in lifestyle by renciasds (220 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas EQT Bestellen

0 votes

De Adidas EQT Support 93 heeft veel uitstekende nieuwe kleurstellingen en materialen gezien sinds het begin 2014 voor het eerst terugkeerde, maar weinigen - of misschien geen - zijn schoner dan dit. Adidas EQT Heren/Dames presenteert dit najaar de EQT Support "White Pack", met drie samenvallende kleurstellingen van de klassieke hardloopschoen in een wit en lichtgrijs premium nubuck en mesh bovenwerk geaccentueerd met je keuze uit zwart, blauw of groen. De sneeuwwitte looks lijken te wijzen op het komende winterseizoen, maar je wilt deze in de kast zetten voordat het slechte weer toeslaat om die ongerepte witte afwerking schoon te houden.

Posted Image

Op de hielen van Solebox 'dope Then and Now Pack releases zijn vier nieuwe kleurstellingen van de Adidas EQT Gazelle Sale. Deze gewrichten legden de basis voor de nu beruchte adidas EQT basketbalsneaker en dachten dat ze geen uitneembare binnenschoen bieden, deze gewrichten weerspiegelen dezelfde gedachtegang met hun gebruik van plastic steunen langs de ogen en hiel. Elk van deze nieuwe kleuren heeft een tijdloos gevoel, met volledig wit, zwart / wit en zwart / wit / koninklijk passend in elk tijdperk en het 'Aqua' / 'Grape'-palet ziet er net zo fris uit als in de vroege jaren '90.

Adidas EQT Goedkoop was een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van Three Stripes in de jaren 90 en de adidas EQT-basketballijn wordt gevierd in een aantal retro- en samenwerkingsreleases. De lopende voorouders van de EQT waren tot nu toe bijna vergeten, met de adidas Equipment Support die een comeback maakte. Het 'Now and Then Pack' staat gepland voor een release in december 2010, ongeveer 20 jaar nadat de OG-wit / groen / grijs / zwarte gewrichten terugkwamen in '91, met een drietal nieuwe kleuren om de mix op te fleuren.

Gebaseerd op een van de beroemdste hardloopschoenen van adidas, de Adidas EQT Bestellen uit 1999, bevat de nieuwste line-up twee kleuropties naar keuze: "Coral" of "Solar Yellow". Deze sneakers hebben een premium leren bovenwerk met geborduurde details en archief-geïnspireerde nylon strepen. Retro kleuren en een stevige vorm geven ze een authentiek gevoel van rond de millenniumwisseling.

Archief-geïnspireerde elementen ontmoeten de technologie van vandaag. Kopen Adidas EQT combineert de iconische esthetiek van de hardloopsneaker uit de jaren 90 met een uitgesproken eigentijdse tussenzool en brengt de EQT Gazelle-sneaker naar 2019. Met het soepele leer van het originele model naadloos gecombineerd met gestructureerde overlays, een hologram-tonglogo en een bijgewerkte EVA-tussenzool, het opnieuw uitgegeven EQT Gazelle-silhouet vestigt zich stevig als een nieuw icoon in de adidas Originals-selectie. De kleuropties omvatten drie voor mannen gekleed in "Solar Yellow", "Collegiate Navy" en "Grey Two", terwijl de twee vrouwen zijn uitgevoerd in "Shock Pink" en "Tech Mineral".

www.indsnkr.com

asked May 19 in lifestyle by dartry (240 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...