Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 28, 2020 in bodily health by Nestore7 (420 points)  
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2020 in bodily health by Edwar87 (360 points)  
0 votes
0 answers
asked Jul 20, 2020 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Dec 23, 2019 in hair by Glenda33 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Oct 26, 2019 in bodily health by Enrique7 (700 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas X_PLR Goedkoop

0 votes

Terwijl de basis en de meeste overlays aan een tonaal palet blijven plakken, verschijnt een elegante crèmekleur op de Three Stripes-afbeelding op de middenvoet, terwijl lichtroze en koningsblauw ook grondig worden afgewisseld. Adidas X_PLR Dames/Heren Een scherp gestileerde witte tussenzool en een tweekleurige buitenzool maken de look compleet.

image

Naast de Triple Black-versie wordt de Adidas X_PLR Schoenen iteratie uitgebracht die retailers raakt voor de feestdagen. Gemaakt met een volledig Primeknit-bovenwerk gekleed in wit met een beetje contrast op de Three Stripes in Light Grey. Een sokachtige enkelkraag en een op schuim gebaseerde zool maken het eenvoudige ontwerp compleet.

Adidas X_PLR Lage Prijs heeft officieel hun nieuwste silhouet onthuld, de adidas Swift Run die op 27 juli uitkomt. De schoen is geïnspireerd op hardloopmodellen uit de jaren 80 in het adidas-archief. Vandaag bekijken we hoe de Swift Run er te voet uitziet met twee "Multicolor" iteraties. Met een volledig Primeknit-bovendeel dat wordt gecompenseerd door een kenmerkend, meerkleurig garenborduurwerk op de voorvoet en hiel. De schoen is afgewerkt met een voorgevormde EVA-tussenzool met TORSION®-middenvoet voor pure atletiek uit de jaren 80.

Vier kleurencombinaties zullen de komende maanden aanraken, met de variëteit Light Granite en Easy Orange die momenteel op 6 september bij de retailers zal aankomen. Adidas X_PLR Goedkoop Uitgerust met enorme mogelijkheden voor kleurblokkering, hebben Adidas-kenners de optie voor versies met heldere en opvallende kleurstellingen en een voornamelijk zwarte iteratie.

adidas is klaar om het succesvolle debuut van het exclusieve Arkyn-silhouet van de vrouw op te volgen met een gloednieuwe colorway die klaar is voor de komende warme maanden. Kopen Adidas X_PLR Bijna volledig gedoopt in Hi-Res Blue, de Ash Pearly-details en zwart-witte accenten zorgen voor enig contrast om het mesh-bovenwerk verder te accentueren. Het vooruitstrevende ontwerp combineert elementen van streetwear-mode met sportkleding tot één vloeiend silhouet. Een TPU-hielkooi en voorvoetpanelen worden gecombineerd met minimale lussen om het onorthodoxe vetersysteem vorm te geven.

www.houvolsneaker.com

asked May 19, 2020 in lifestyle by dartry (240 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...