Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Feb 29 in lifestyle by larguea (280 points)  
0 votes
0 answers
asked Jan 3 in lifestyle by shuyan (240 points)  
0 votes
0 answers
asked Dec 17, 2019 in lifestyle by difeny (240 points)  
0 votes
0 answers
asked Nov 12, 2019 in lifestyle by fanpee (220 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Nike Air Max Plus Verkoop

0 votes

Ontwerper Sean McDowell haalde de originele inspiratie voor het ontwerp van een prachtige zonsondergang in Florida, waardoor het bovenwerk van mesh een opvallend ombre-effect kreeg dat vervaagt van lichtoranje tot levendig karmozijnrood en verdient de schoen zijn bijnaam. Nike Air Max Plus Heren/Dames Golvende zwarte synthetische overlays weerspiegelen het zwaaien van palmbomen in de tropische bries, en branding komt via een klassieke Tuned Air-hielembleem en rode middenvoet swoosh. Een zwart spatbord en een doorschijnende plastic neus zorgen voor de afwerking van het bovenwerk en de schoen wordt vervolgens aangevuld met een witte tussenzool met een tweekleurige middenvoetplaat en een oranje Air Max-eenheid.

image

Nu, in 2018, herschept Beaverton de hebzuchtige esthetiek van de trendy Nike Air Max Plus Schoenen, uitgerust met een gradiëntblauw en oranje kleurenschema. Een aantrekkelijk geometrisch motief siert het grootste deel van het bovenwerk van textiel van dit model, terwijl zwarte rubberen overlays passen bij de zwarte zool en de keel de kleurstelling met slechts een aanraking naar beneden haalt.

Met december om de hoek zullen de bijbehorende releases hun weg vinden naar vele retailers en Nike-etalages over de hele wereld. Nike Air Max Plus te Koop In een tijd van fervent winkelen voor de feestdagen, liet het merk Beaverton ons niet helemaal rusten met een reeks sterke iteraties op enkele van hun meest opvallende silhouetten, nu met een update van de Air Max Plus. Het Britse modestapel - en het ontluikende Amerikaanse model - zal hetzelfde iconische 'hebzuchtige' motief ontvangen dat op de AM95 te vinden is en dezelfde naam draagt.

De recente cascade van Nike met veel logo-ed releases loopt door tot in de zomerdagen van de hond. Nike Air Max Plus Verkoop Alles, van de Air Force 1 tot de Air Max 1 en de Huarache, heeft deze zomer de volledige behandeling gekregen en het nieuwste silhouet met een nieuwe all-over logoprint is de Air Max Plus. Dit is niet de eerste Plus die een alternatief logo krijgt, aangezien de klassieke trainer eerder werd opgeroepen om deel uit te maken van het "Just Do It" -pakket. Deze iteratie is echter aanzienlijk anders: het sportieve Tuned Air-haklogo wordt gebruikt voor een print en komt helemaal over het bovenwerk in een oscillerend omgekeerd en rechts omhoog patroon voor een interessant optisch effect.

Eerder deze maand bracht Nike een set van twee stuks uit met een Air Max 90 en een Air 180 in een zwart en volt kleurenschema met de naam "Night Ops". Kopen Nike Air Max Plus Deze NSW-creaties doen denken aan een dure nachtkijkbril en hebben een kleurstelling die perfect is voor een geheime operatie of een informeel manhuntspel. Op de hielen van dat pack zal de Swoosh een bijpassend Air Max Plus-aanbod uitbrengen met een gloeiende Volt-middenvoet Swoosh omgeven door een verder zwart bovenwerk. Een iets grotere aanwezigheid van groen op de buitenzool van dit specifieke model scheidt het enigszins van de andere collectie, maar de esthetiek is nog steeds vrijwel hetzelfde.

www.goodsnkrs.com
 

asked Mar 23 in lifestyle by trauche (280 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...