Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

nike air vapormax plus dames zwart

0 votes

image
Deze herhaling van de adidas nmd cs1 black red heeft grijze tinten over de hele Primeknit-bovenkant, sokachtige enkelkraag, oogjes, drie strepen, hiel en EVA-overlays. Een White Boost-middenzool bovenop een grijze rubberen buitenzool completeert het ontwerp.
Gekleed in een zwart, orchideekleur en actief rood kleurenschema. Deze adidas ultraboost st parley shoes mens is voorzien van een mix van zwart en wit in het hele Primeknit-bovenwerk met rode contrasterende accenten. Een witte boost-tussenzool en bijpassende rubberen buitenzool completeren het ontwerp.
Onlangs werd een preview van een kaki en roze/witte versie van de nieuwe nike air vapormax plus dames zwart getoond en het niet-vrijgegeven silhouet wordt getoond in een andere opkomende colorway in de klassieke combinatie van wit en zwart. Deze bijgewerkte versie van het originele model heeft een wit Flyknit-bovenwerk met contrasterende zwarte accenten die worden gebruikt voor zijn mini Swooshes-logo's aan de zijkanten, hielteller, tongmerk en lipje aan de achterkant. Een doorzichtige VaporMax-zool maakt het strakke ontwerp helemaal af.
Deze nike shox enigma 9000 dames komt in echte OG-vorm, met zijn populaire kleurencombinatie van zwart en zilver met hits van rood op de tongen en iconische hieleenheid. Een Swoosh-logo aan de zijkanten maakt het originele ontwerp compleet.
https://www.bestelsneakers.com/

asked Jan 18 in bodily health by k2e2n (220 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...