Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2019 in hair by Bolster1 (200 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas Falcon Sale

0 votesadidas Originals brengt meer kleuropties uit de op de jaren 90 geïnspireerde klassieker, de Adidas Falcon Kopen. De volgende editie van het merk Three Stripes is deze geheel witte editie. Als ze dichterbij komen, hebben ze een constructie van mesh en leer. Daarnaast hebben we een lichtgewicht EVA-middenzool en torsiesysteem. Overal zie je de kleuren True White en Off-White, terwijl een vleugje Black de look completeert.

Het gloednieuwe Adidas Falcon Sale, populair gemaakt door miljardair Kylie Jenner, is een van de top nieuwe modellen van 2018. Exclusief ontworpen voor de dames, het biedt een slanker uiterlijk dan de retro-geïnspireerde Yung-1, terwijl het nog steeds een vergelijkbare esthetische scharnier draagt uitgebreide mogelijkheden voor gelaagdheid en kleurblokkering. De volgende stap om lid te worden van de Falcon-familie is een glinsterende constructie gecentreerd rond een hoofdzakelijk Metallic Gold-bovenwerk met felroze en blauwe flitsen voor een uitgesproken vrouwelijke touch.

Het was een bewogen eerste jaar op de markt voor de Adidas Falcon Dames. Nadat hij eerder dit voorjaar voor een warme ontvangst debuteerde, zette het casual dames-silhouet de hitte voor de zomer op, met adidas die Kylie Jenner inschakelde om als nieuw gezicht te dienen. Natuurlijk zijn aantekeningen alleen van belang als het product zelf goed is gedaan - en de Falcon is dat zeker, nadat hij in een veelvoud van opvallende kleuren is uitgebracht. De slanke maar retro-look is perfect afgestemd op het huidige modeklimaat, en nu is het opgedoken in een gloednieuwe make-up "Collegiate Navy", compleet met een overvloed aan metalen details van lakleer. Een afgezwakt marinegaas dient als basis, terwijl de overlays kiezen voor een luide look: het bovengenoemde lakleer arriveert in oceaanblauw op de voorvoet en hiel, brons op de ogen, rood op de tong en rijk paars rond de kraag en hiel.

Ondanks opvallend goud met BOOST slechts een paar jaar geleden en een lange trend voortzetten van het toevoegen van de innovatieve technologie aan zijn vele klassieke hardlopers, is adidas begonnen langs de beroemde enige eenheid te gaan om zijn erfgoed in een moderne line-up van modellen te brengen. Net als de YUNG-1 is de Adidas Falcon Heren voorzien van ingewikkelde lambrisering met een agressieve tussenzool die de grens tussen tech en retro grenst. Deze keer opterend voor een veel schoner palet, heeft de nieuwste toevoeging een algehele witte colorway over de boven- en middenzool, terwijl hits van een gedempte oranje en hemelsblauw de onderste hiel en adidas-branding sieren.

asked Jan 13 in bodily health by Byerse43 (880 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...