Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 28, 2020 in bodily health by Nestore7 (420 points)  
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2020 in bodily health by Edwar87 (360 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Jul 20, 2020 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas Continental 80 Prijs

0 votes

image

adidas 'retro-geïnspireerde Continental-silhouet is terug met een wraak in 2018, in een overvloed aan kleuren met een gloednieuwe Adidas Continental 80 heren monicker. In lijn met de huidige neiging van het merk om een ​​beroep te doen op de jaren 80 en 90 voor ontwerpinspiratie, biedt de Adidas Continental 80 Prijs Three Stripes-fans een strak straatklaar alternatief in een markt die momenteel wordt gedomineerd door gedurfde en dikke hardlopers. Hoewel het model vergelijkingen heeft getrokken met de populaire Yeezy Powerphase, is het belangrijk om te weten dat het eigenlijk de Kanye-creatie van het merk Calabasas is die zijn uiterlijk leent van de originele Continental.

Dit najaar is het afgeslankte levensstijl-element klaar om terug te keren in vier seizoensgebonden kleuren die scharnieren aan de Adidas Continental 80 Sale Aqua en Scarlet middenvoetstreep van het model om hun anders tonale bovenwerk te breken. Offset door grimmige witte zool-eenheden, kiest de kastanjebruine opvallende uit deze set ervoor om een ​​gedeeltelijke gom-gekleurde zool-eenheid in te luiden voor een extra vereerde aanraking. Behalve kastanjebruin, hebben Three Stripes loyalisten hun keuze tussen Collegiate Navy, Mist Sun en Gray bij hun aankomst

In een sneakerindustrie die grotendeels wordt gedomineerd door dikke, maximalistische silhouetten, draait de slanke adidas Continental 80 het script helemaal om en biedt een beperkter ontwerp aan consumenten die hun schoenen een beetje eenvoudiger willen houden. 
De Adidas Continental 80 goedkoop online, die nog steeds een beroep doet op de retro-geïnspireerde esthetiek, is een bijgewerkte versie van de klassieke Continental en vertoont een opvallende gelijkenis met de adidas Yeezy Powerphase-lijn van Mr. West.

asked Jan 13, 2020 in bodily health by Byerse43 (880 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...