Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Apr 10 in hair by berg3hill (200 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Mar 14, 2019 in hair by kkonald536407 (2,680 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

adidas crazy explosive low primeknit red

0 votes

image
De adidas yung 1 white noble green & blue leent een beetje 90-stijl om dit paar te versieren in combinatie met geavanceerde demping en stabiliteit. Het ontwerp is geïnspireerd op het Falcon Dorf-model en bestaat uit soepel nubuck en mesh met een brede pasvorm. De demping is een gebeeldhouwde EVA-middenzool die het Torsion System implementeert om de voet te stabiliseren.
Hoewel het in de eerste plaats voor het veld is ontworpen, heeft de adidas crazy explosive low primeknit red-serie de overgang naar het levensstijlcircuit gemaakt met modellen zoals de Crazy BYW LVL 2 die je hier ziet. De LVL 2, die fungeert als de lager gesneden versie van de snelgroeiende familie, heeft zojuist een nieuw model voor de straat verwelkomd dat zwart en koningsblauw combineert met volt in groen en wit voor contrast en tonen van suede voor een lichte premium touch. Het is duidelijk dat de tussenzool van dit model als centraal punt fungeert, maar de aantrekkelijke kleurstelling maakt de BYW LVL 2 tot een levensvatbaar stuk alledaags schoeisel.
De nieuwe adidas stan smith dames sale-sneakers van Adidas komen aan in de detailhandel in nieuwe make-up, inclusief de originele witte en groene stijl die voor het eerst te zien was op de retro tennisschoen. Dit model staat bekend als de Stan Smith Shock Primeknit en heeft een volledig gebreid bovenwerk met een structuurpatroon en lederen overlays. Een groen lederen hielaccent omvat Stan Smith-branding en het Adidas trefoil-logo - kenmerken van de originele stijl, die in de jaren zestig debuteerde. Een ander terugkerend element is de off-white rubberen buitenzool van de schoen, die dezelfde look behoudt als de populaire lederen iteratie. Aan de zijkant is een witte lederen halve cirkel (die doet denken aan de Yeezy Boost 350) geaccentueerd met goudfolie branding.
Een waanzinnig gevraagde auto met stuntel, een schommelcarrousel, een te grote enorme dinosaurus en een adidas originals falcon dames sale andere geloofwaardige details zorgden voor een absoluut authentieke jaren 90-sfeer en dus voor ons de meest geschikte instelling om het futuristische herwerkte model te fotograferen.
https://www.ridemain.com/

asked Dec 6, 2019 in bodily health by gl2enn (220 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...