Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Nov 20, 2019 in bodily health by fenmi99 (880 points)  
0 votes
0 answers
asked Nov 20, 2019 in bodily health by fenmi99 (880 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Aug 10, 2019 in holidays by excuo23 (800 points)  
0 votes
0 answers
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Je kunt Kim Jones en zijn liefde voor het skate

0 votes

De creatieve, die vandaag wordt Adidas Falcon Heren, maakt deel uit van een wereldwijde campagne van een jaar die in januari van start ging om het 45-jarig jubileum van de Superstar-schoen te vieren - de meest iconische en een van de bestverkopende Originals-producten.

Voor de tweede aflevering van de Adidas Ozweego Heren Exchange van dit jaar sluiten de Zweedse Sneakersnstuff aan bij de sociale status van North Carolina voor een internationaal duo van de Ultra Boost en de geheel nieuwe Superstar Boost. Met het concept van prestatiesneakers opnieuw ontworpen in monochrome luxe, heeft het duo van indrukwekkende looks voor de Boost-modellen bijpassende witte, grijze en zwarte melange Primeknit-weefsels. De Ultra Boost - die misschien wel een van de meest gewilde edities van de schoen ooit wordt - beschikt ook over premium zwart lederen details op de tong en kraag, evenals zachte suède kooien en een getapete teen voor extra duurzaamheid. De Superstar Boost combineert het vintage silhouet met de hedendaagse technologische voorzieningen van de Three Stripes, waaronder een Primeknit-bovenwerk en Boost-demping, ook met getapete en premium lederen details.

Een nieuw silhouet vraagt ​​om een ​​nieuw Adidas Superstar Heren voor adidas Originals en wie beter dan Kylie Jenner. De 21-jarige neemt de nieuwste Falcon-sneaker aan en vertegenwoordigt alle aspecten van de campagne, van stijl, esthetiek en de jaren 90-mode. Kylie is naar Instagram gegaan om het nieuws te onthullen en we zijn dol op haar vibes in het Falcon-ontwerp.

https://www.indsnkr.com/

asked Nov 20, 2019 in bodily health by fenmi99 (880 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...