Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 26, 2019 in hair by Enrique7 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Jan 13 in bodily health by Byerse43 (880 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Dec 23, 2019 in bodily health by Glenda33 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Nov 20, 2019 in bodily health by fenmi99 (880 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas Originals Kopen

0 votes

image

Zelfs met de beperkte releases van de Adidas Originals Dames tot nu toe, is het nieuwe silhouet van adidas Originals de afgelopen maanden een van de populairste sneakers op de markt geweest. Iedereen lijkt het te willen, maar slechts weinigen hebben een paar kunnen pakken. Het lijkt erop dat dit binnenkort allemaal zal veranderen, omdat de stijlvolle sneaker met boostboost een breder scala aan releases begint te zien, waaronder in winkelketen Pac Sun. Een beetje minder exclusief en een beetje meer democratisch, lijkt de Adidas Originals Heren op 17 maart te vallen op bepaalde Pac Sun-locaties in acht kleuren, volgens deze interne lancering infopagina hieronder.

Een weinig bekend en nu zelden gezien detail van enkele van de vintage versies van de Adidas Originals Sale is teruggebracht met deze nieuwste release van de iconische tennissneaker. Eén blik en je kunt waarschijnlijk raden wat het is: de toegevoegde 'Stan Smith'-naam in goudfolie aan de zijkant van elke schoen. De constructie van deze nieuwe versie past ook bij de vintage paren, met een dunnere tong en premium leer, waardoor de schoen er veel meer uitziet als in de jaren 80.

Sneaker-samenwerkingen zijn vaak een kans voor een kunstenaar om invloed buiten zijn kernpubliek te verspreiden. In het geval van deze nieuwe Adidas Originals Kopen van Matsu van de J-Pop groep EXILE was de kans er, maar Three Stripes koos ervoor om deze exclusief voor Japan te houden. Eén blik maakt duidelijk dat zelfs zonder de naamherkenning deze eenheden in de winkels van US Originals zouden zijn verplaatst, omdat het zwarte suède en lederen bovenwerk dat een subtiele kleurstoot toevoegt door middel van een voering met een melkwegprint, een look is die een stijl van belichaamt jurk die momenteel behoorlijk populair is.

De laatste keer dat we incheckten op de Adidas Originals Prijs baadde de sneaker in diepe, gewaagde kleuren - een pad waarvan het lijkt af te slaan met de release van deze nieuwe dames. Deze keer worden de sneakers gezien met een mooie lichte combinatie van grijs en turkoois voor de suede / mesh-build. De colorway hier is precies het soort dat je voor de zomer wilt uitbreken, omdat het suède een delicate tint heeft die je in geen ander seizoen echt wilt uitbreken.

asked Nov 8, 2019 in bodily health by Stanley13 (220 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...