Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Jul 20, 2020 in bodily health by Ferrer63 (700 points)  
0 votes
0 answers
asked Jul 1, 2020 in bodily health by felix3fitch (200 points)  
0 votes
0 answers
asked Jun 16, 2020 in bodily health by Douglase54 (460 points)  
0 votes
0 answers
asked Mar 18, 2020 in bodily health by arno3davis (200 points)  
0 votes
0 answers
asked Dec 23, 2019 in bodily health by Glenda33 (700 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Adidas YUNG-1 goedkoop

0 votesadidas heeft een originele colorway van het retro Falcon Dorf-model doen herleven en ons de nieuwste versie van de Adidas YUNG-1 Dames gepresenteerd. Dit opnieuw ontworpen ontwerp zal een opvallende manier van oranje kleuren benadrukken. Deze versie van de adidas Yung-1 wordt volledig oranje gemarkeerd op de bovenkant. Dit ontwerp bevat ook marineblauwe en gele details en past op de omvangrijke Yung-1-buitenzool.

adidas Originals zal de Adidas YUNG-1 Heren tijdens de warmere maanden uitrollen met een handvol kleuropties om uit te kiezen. Een van die releases bevat de ‘Hi-Res Orange’ die wordt geleverd in een kleurencombinatie Chalk White, Core Black en Collegiate Navy. Gebouwd met een mengsel van nubuck, mesh en suede, gebruikt het paar Chalk White aan de bovenkant terwijl accenten van Core Black en Collegiate Navy worden gebruikt. De look wordt vervolgens voltooid met Sail op de tussenzool.

Het trendy Adidas YUNG-1 goedkoop is gemakkelijk een van de beste nieuwe creaties van adidas in 2018 en past in de dikke demografische sneaker, terwijl het nog steeds een strakke constructie heeft om niet overweldigend te zijn. Met zijn gelaagde bovenwerk met meerdere niveaus dat de neiging heeft om meer dan één materiaal voor diepte te combineren, heeft de Adidas YUNG-1 Sale menig wild kleurenschema gekregen, maar nu wordt het uitgerold in een van de schoonste outfits ooit. Afgezien van een snelle treffer van geel op zijn Torsion-merk buitenzool, is het hele kleurenschema van deze creatie zwart en wit gehouden met de donkere tint die verantwoordelijk is voor het gestructureerde bovenwerk en een grimmig contrastrijk wit dat de dikke zool vormt.

We waren al in afwachting van een paarse Adidas YUNG-1 kopen, waarbij Frieza het silhouet aannam als onderdeel van de komende samenwerking met Adidas Dragon Ball Z, maar hadden we zoiets verwacht? De bijgewerkte versie van het Duitse merk over de hardloopschoen uit de jaren 90 verscheen net in een koninklijk kleurenpalet dat een rijk paars van top tot teen aantrekt, met een standaard suède en gaasconstructie die het silhouet opbouwt. Al aangeprezen als een van de beste retro drops van 2018, heeft de adidas Yung-1 zichzelf stevig in de radar geplant voor relevant schoeisel - nu is het gewoon een kwestie van het merk dat doorkomt met de juiste goederen.

asked Oct 26, 2019 in bodily health by Enrique7 (700 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...