Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
asked Aug 10, 2019 in holidays by excuo23 (800 points)  
0 votes
0 answers
asked Aug 10, 2019 in holidays by excuo23 (800 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

Goudfolie op de zijkanten bovenop

0 votes

De nieuwe Adidas NMD R1 Heren is speciaal ontworpen voor de MVP-titelwinnaar van vorig seizoen, James Harden. De schoen is uitgerust met een volle buffering die bij elke stap energie kan afgeven, terwijl de rubberen zool zorgt voor maximale grip bij de meest dynamische acties. Het bovenwerk, gemaakt van warmgeperste en met TPU gecoate vezels, voegt een elastische elastische ondersteuning op de voorvoet toe voor meer controle tijdens het stoppen.

Met één blik op het Adidas I-5923 Heren en een andere op de toekomst gericht, is adidas klaar om zijn esthetiek terug te vinden die wordt bedacht door zijn Never Made-pakket met een soort triple-fusion-creatie die de reeds bestaande Country Kamanda neemt en het een beetje futuristisch geeft nostalgische wending. Gekleed in een hemels kleurenpalet dat scharniert op een metallic zilver, schokrood en poederblauw kleurenschema beroemd gemaakt door de Micropacer, zal dit unieke ontwerp zeker diehard retro Three Stripes-fans opwekken. Gedaan in glinsterende lederen constructie, rust dit onstuimige Three Stripes-ontwerp uit met een van de meest chunkiest zolen in de Trefoil-geschiedenis die afkomstig is van het op voetbal geïnspireerde Kamanda-silhouet dat in 2018 is opgesteld. met een vleugje gladder leer op de middenvoet merking die wordt benadrukt door een grimmige witte "Micropacer" hit.

Deze Adidas EQT Heren heeft een zacht off-white suede bovenwerk gecombineerd met een witte mesh tong en bijpassende witte lederen hak. Geperforeerde Three Stripes, Kamanda-stempel van goudfolie aan de zijkanten bovenop de kenmerkende rubberen loopzool van het silhouet.

https://www.schoenenprofile.com/

asked Aug 10, 2019 in holidays by excuo23 (800 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...