Welcome to GGWAdvice

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Nov 20, 2019 in bodily health by fenmi99 (880 points)  
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Sep 18, 2019 in holidays by freemexy (20,760 points)  
Welcome to GGWAdvice, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Don't forget out main site Gay Guide World, the leading interactive international directory of all things gay. Also our great LGTBI network, free without ads, GGW Network

Share this question

De BOOST-middenzool zorgt voor geweldige

0 votes

Aangekomen in een legende Paars / Cloud Wit-Actief Paars en Ecru Tint / Cloud Wit-Helder Bruin Adidas YUNG-1 Heren. De schoen heeft een futuristische draai aan die klassieke vintage stijl door het archivale bovenwerk te combineren met een Boost-middenzool. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van suede en mesh voor een ademend gevoel en textuur.

Je hebt misschien de Adidas Superstar Heren Trefoils van de laatste sneakeroverval gemist. De Marathon 5923-serie was een absolute hit! Dit ontwerp is vrij gelijkaardig met een koninklijke blauwe tint over de nylon onderlagen en donker stucwerk op de fluweelachtige zachte suède overlays. De lederen binnenwanden sluiten aan bij het thema met marineschaduw, maar de lederen kraagteller en drie strepen blijven brandschoon. Een Boost-middenzool onder de voet is veel te betrouwbaar voor een onhandige hardloper! De responsieve demping houdt je stappen strak en slim, hoe hard je ook slaat op een stekelige baan. De combo van suède en leer is perfect voor een hele dag optreden en, natuurlijk, voor een informele wandeling rond het blok. Je kiest de route en stunts, maar het Marathon-beest zal de hoogste score voor je bepalen!

De Adidas Stan Smith Heren, die in 1979 uitkwam, was de eerste trailschoen van adidas. Het begin van 2019 is de start van twee nieuwe colorways voor alleen dames van de Marathon Tech - een bijgewerkte versie van de vintage runner.

https://www.unsnkr.com/

asked Aug 10, 2019 in holidays by excuo23 (800 points)  
    

Please log in or register to answer this question.

...